Pomorfestivalen 2020

Prosjekt kategori: Niska Produksjon, Vian Film og Rein Lyd har i 2020 jobbet med det digitale under Pomorfestivalen i Vardø. Pomorfestivalen avholdes hvert år i uke 30 i Vardø kommune og er den største kulturfestivalen i festivalbyen Vardø. Pomorfestivalen (tidligere kalt Pomordagene) tilbyr konserter, utearrangementer, barneleker og barneaktiviteter. Pomormarsj, handelsmarked med både lokale og tilreisende […]

Prosjekt kategori:

Niska Produksjon, Vian Film og Rein Lyd har i 2020 jobbet med det digitale under Pomorfestivalen i Vardø.

Pomorfestivalen avholdes hvert år i uke 30 i Vardø kommune og er den største kulturfestivalen i festivalbyen Vardø. Pomorfestivalen (tidligere kalt Pomordagene) tilbyr konserter, utearrangementer, barneleker og barneaktiviteter. Pomormarsj, handelsmarked med både lokale og tilreisende selgere, Pomorkaféer med lokalmat, og foredrag. Workshops, boklanseringer, intervjuer, debatter og utstillinger.

Digital festival

I 2020 feiret pomorfestivalen digital festival, og i den forbindelse produserte de en rekke innspillinger som ble til vårt digitale bibliotek.

Oppgaver Niska Produksjon utførte:

  • Kamera og direktesendinger
  • Sosiale medier ansvarlig
  • Fotografering
  • Redigering

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: