Om Niska Produksjon

Niska Produksjon TM ble etablert som enkeltperonsforetak i desember 2021, men har vært i drift siden januar 2018.

Vi leverer foto, film og medieproduksjonsprodukter av bra kvalitet. Vi er opptatt av kvalitet, og vil derfor strekke oss langt for å kunne levere tjenesten du ønsker og som møter dine visjoner. 

Vårt fokus er profesjonalitet, kvalitet og fornøyde kunder.

Eier og Daglig leder Niska Produksjon Johan Isak Niska.

Praksis og skolegang

For å møte behovet til dagens samfunn har daglig leder i bedriften Johan Isak Niska hatt utplassering og jobbet for en rekke mediebedrifter blant annet NRK, iFinnmark, Finnmarkssposten og flere, i tillegg til dette har Johan også gått på informasjonsteknologi og medieproduksjon linjen til Vardø Videregående skole noe som gjør at Niska Produksjon får noe av den kompetansen som trengs for å møte kravene dagens samfunn har til medieproduksjoner.

Vi har som sagt jobbet sammen med mange både store og små aktører samt en rekke private bedrifter og andre som alle er veldig fornøyd med arbeidet vi gjorde for de.

Våre Tjenester

Niska Produksjon tilbyr ulike typer tjenester, vi hjelper til med alt fra direktesendinger, fotograferinger og film opptak samt veldig mye annet. Hos oss er målet at du som kunde/klient skal få mye for pengene, jeg ønsker å gjøre arbeidet så rimelig som mulig, men proft. Vårt utstyr har en kvalitet som er tidsriktig og proft.

%d bloggere liker dette: