Om Niska Produksjon

Niska Produksjon er en liten men profesjonell bedrift som hver dag jobber for å være i utvikling og følge med i tiden, vi leverer tjenester, presenterer nyheter og aktualiteter på lokalt plan og lager innhold til våre plattformer.

Eier og Daglig leder Niska Produksjon Johan Isak Niska. FOTO: TORILL OLSEN

Niska Produksjon er en kringkasting og medieproduksjonsbedrift i Finnmark med hovedbase i Vadsø.

Enkeltpersonforetaket har vært i drift siden januar 2018 og har siden da drevet og levert tjenester innen foto, film og medieproduksjon.

Vi leverer foto, film og medieproduksjonsprodukter av bra kvalitet. Vi er opptatt av kvalitet, og vil derfor strekke oss langt for å kunne levere tjenesten du ønsker og som møter dine visjoner. 

Vårt fokus er profesjonalitet, kvalitet og fornøyde kunder.

Våre Tjenester

Niska Produksjon tilbyr ulike typer tjenester, vi hjelper til med alt fra direktesendinger, fotograferinger og film opptak samt veldig mye annet. Hos oss er målet at du som kunde/klient skal få mye for pengene, jeg ønsker å gjøre arbeidet så rimelig som mulig, men proft. Vårt utstyr har en kvalitet som er tidsriktig og proft.

Praksis og skolegang

For å møte behovet til dagens samfunn har daglig leder i bedriften Johan Isak Niska hatt utplassering og jobbet for en rekke mediebedrifter blant annet NRK, iFinnmark, Finnmarkssposten og flere, i tillegg til dette har Johan også gått på informasjonsteknologi og medieproduksjon linjen til Vardø Videregående skole noe som gjør at Niska Produksjon får noe av den kompetansen som trengs for å møte kravene dagens samfunn har til medieproduksjoner.

Vi har som sagt jobbet sammen med mange både store og små aktører samt en rekke private bedrifter og andre som alle er veldig fornøyd med arbeidet vi gjorde for de.

Radio Domen

Fra 2021 til 2022 har Niska Produksjon hatt drift av lokalradioen i Vardø. Dette var en superspennende og lærerik jobb hvor vi virkelig fikk evnen til å lære og utvikle både bedriften men også radioen. Samarbeidet gikk ut på at Niska Produksjon med Johan Isak Niska i spissen laget radioprogrammer for radio domen og avholdt radiobingo.

Vi hadde også ansvar for det tekniske slik at Vardø Væringene fikk høre lokalradioen hver eneste dag 24/7.

Samarbeidet tok slutt da Niska Produksjon satte i gang med et nytt og tidkrevende prosjekt i Alta.

Her er Johan Isak Niska programleder under Radio Domens mange «Vardø Live» sendinger. Et konsept som Niska Produksjon hadde ansvar for og utviklet. FOTO: EVA LISA ROBERTSEN (BILDE ER BRUKT MED TILLATELSE)

Kontakt Oss

VADSØ
Idrettsveien 36
9800 Vadsø

ALTA
Øvre Tollvikveien 16
9511 ALTA

Tlf.: 45 19 99 30
E-post: post@niskaproduksjon.com

Daglig leder:
Johan Isak Niska
E-post: johan.niska@niskaproduksjon.com

%d bloggere liker dette: