Niska Produksjon tilbyr ulike typer filmtjenester

Hvorfor bruke Niska Produksjon? Hos Niska Produksjon er målet at du som kunde/klient skal få mye for pengene, jeg ønsker å gjøre arbeidet så rimelig som mulig, men proft. Vårt utstyr har en kvalitet som er tidsriktig og proft. Niska Produksjon har bred og god erfaring innen film. Niska har hjulpet til på store og […]

Hvorfor bruke Niska Produksjon?

Hos Niska Produksjon er målet at du som kunde/klient skal få mye for pengene, jeg ønsker å gjøre arbeidet så rimelig som mulig, men proft. Vårt utstyr har en kvalitet som er tidsriktig og proft.

Niska Produksjon har bred og god erfaring innen film. Niska har hjulpet til på store og små arrangementer og prosjekter og kjenner markedet godt, Niska Produksjon/v Johan Isak Niska vet hva som fenger. 

Se eksempler på filmer jeg har jobbet med:

Ett svar til “Niska Produksjon tilbyr ulike typer filmtjenester”

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: