Niska Produksjon tilbyr tjenester innen direktesendinger

PRIS: Må avklares med kunden. HVEM PASSER TILBUDET FOR?: Festivaler, konferanser, begravelser, konfirmasjon, pressekonferanser, eller andre typer arrangementer. Direkte hvor og når som helst Direktesending kan gjøres fra hvor som helst. Enten du er midt på Finnmarksvidda eller inne i en konferansesal. Med ny teknologi er direktesending blitt enkelt og tilgjengelig for alle. Utnytt muligheten til […]

PRIS: Må avklares med kunden.

HVEM PASSER TILBUDET FOR?: Festivaler, konferanser, begravelser, konfirmasjon, pressekonferanser, eller andre typer arrangementer.

Direkte hvor og når som helst

Direktesending kan gjøres fra hvor som helst. Enten du er midt på Finnmarksvidda eller inne i en konferansesal. Med ny teknologi er direktesending blitt enkelt og tilgjengelig for alle. Utnytt muligheten til å kommunisere med publikumet ditt i sanntid.

Niska Produksjon tilbyr ulike typer direktesendinger, vi er opptatt av kvalitet og vi strekker oss lengere og langt for å kunne tilby en tjeneste folk vil ha.

Trenger du streaming fra begravelse, konfirmasjon, festivaler eller andre arrangementer hvor folk ikke kan være samlet, da kan jeg og min bedrift hjelpe deg.

Vil du vite mer?

Synes du dette høres spennende ut, å du vil vite mer eller ønsker å ta en samtale? Da blir vi smigret om du sender en E-post eller ringer, så tar vi en uforpliktende samtale.

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: