Niska Produksjon tilbyr ulike typer fotograftjenester

PRIS: Må avklares med kunden. HVEM PASSER TILBUDET FOR?: Festivaler, konferanser, begravelser, konfirmasjon, pressekonferanser, journalister eller mer. Fotografering Trenger du fotografering i konfirmasjon, arrangement, konsert, bryllup, bursdag eller er du en journalist som trenger bilder til en artikkel, Niska Produksjon kan fotografering og tar flotte, klare bilder med tidsriktig kvalitet. Så hvis du har behov for […]

PRIS: Må avklares med kunden.

HVEM PASSER TILBUDET FOR?: Festivaler, konferanser, begravelser, konfirmasjon, pressekonferanser, journalister eller mer.

Fotografering

Trenger du fotografering i konfirmasjon, arrangement, konsert, bryllup, bursdag eller er du en journalist som trenger bilder til en artikkel, Niska Produksjon kan fotografering og tar flotte, klare bilder med tidsriktig kvalitet.

Så hvis du har behov for Fotografering så har Niska Produksjon utstyr og kompetansen som trengs.

Hos oss kjøper du bilder eller bildepakker du kan sette pris på lenge. Vår fotograf tar bilder proffe bilder ute på lokasjon. Setter du pris på kvalitet i fotograferingen og skal bruke bildene i lang tid fremover? Da er du kommet til riktig plass.

Vil du vite mer?

Synes du dette høres spennende ut, å du vil vite mer eller ønsker å ta en samtale? Da blir vi smigret om du sender en E-post eller ringer, så tar vi en uforpliktende samtale.

Ett svar til “Niska Produksjon tilbyr ulike typer fotograftjenester”

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: