Direktessending fra begravelse i Vardø Kirke

Prosjekt kategori: DIREKTESENDING AV HENSYN TIL PERSONVERN HAR VI IKKE NEVNT NAVN TIL OPPDRAGSGIVER Under en begravelse i Vardø den 11.01.2022 var Niska Produksjon å sendte direkte på oppdrag fra en privat person. Oppgaver Niska Produksjon utførte: Kamerakontroll Opprigging Nedrigging Redigering av opptak Utsyr som ble brukt i produksjon ATM mini pro (bildemikser) NIKON D700…

Prosjekt kategori:

DIREKTESENDING

AV HENSYN TIL PERSONVERN HAR VI IKKE NEVNT NAVN TIL OPPDRAGSGIVER

Under en begravelse i Vardø den 11.01.2022 var Niska Produksjon å sendte direkte på oppdrag fra en privat person.

Oppgaver Niska Produksjon utførte:

  • Kamerakontroll
  • Opprigging
  • Nedrigging
  • Redigering av opptak

Utsyr som ble brukt i produksjon

  • ATM mini pro (bildemikser)
  • NIKON D700 (kamera)
  • HP PROBOOK (Bærbar datamaskin)
  • OBS/opening brodcasting software (programvare for direktessending)

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: