Film samarbeid med Vardø Damekor og Kardey Media

Prosjekt kategori: I sommer har Niska Produksjon og Kardey Media samarbeidet med Vardø Damekor om å lage en musikkvideo. Prosjektet begynte med at Vardø Damekor kontaktet Niska Produksjon om mulig samarbeid om å lage en musikkvideo som viser Vardø og omegn. Niska Produksjon så fort at dette prosjektet ble litt stort så Niska Produksjon startet […]

Prosjekt kategori:

I sommer har Niska Produksjon og Kardey Media samarbeidet med Vardø Damekor om å lage en musikkvideo.

Prosjektet begynte med at Vardø Damekor kontaktet Niska Produksjon om mulig samarbeid om å lage en musikkvideo som viser Vardø og omegn. Niska Produksjon så fort at dette prosjektet ble litt stort så Niska Produksjon startet raskt et samarbeid med Kardey Media/v Chand Deep Kardey.

Vise fram Vardø

Filmen som snart blir lastet opp på Vardø Damekor sine plattformer har som mål og vise frem Vardø og omegn.

Foto: Chand Deep Kardey/Kardey Media

Viktige personer i Prosjektet

NavnRolle i prosjektet
Veronica SørensenKontaktperson og prosjektleder (Vardø Damekor)
Chand Deep KardeyDronefotograf (Kardey Media)
Jan Einar HansenLyd og Lydetterarbeid (Vardø Lyd)

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: