NISKA PRODUKSJON

FOTO, FILM OG MEDIEPRODUKSJON

Trenger du en fotograf?

Hos oss kan du leie en fotograf. Vi tilbyr fotografering til konfirmasjoner, begravelser og eller andre festlige anledninger foreksempel dåp mm.

Hos oss får du mer for pengene, vi er rimelige, effektive og proffe.

Viste du at

Niska Produksjon har vært etablert siden 2018 og har siden da vært selvstendig. Vi har jobbet ene og alene og i Team med andre på store og små prosjekter. Vi er veldig stolte av samarbeidet vi har hatt med blant annet Kardey Media, VIAN FILM og Rein Lyd, lokale aktører innen foto, film, lyd og bilde. Vi har også hatt noen fine samarbeid med TV2, Radio Domen, iFinnmark, Vadsø Kommune og Vardø Kommune. Man kan trygt si at vi er erfarne.

Velger du å bruke en Niska Produksjon tjeneste kan du være trygg på at du får kvalitet for en litt rimeligere penge uten at det går utover produktet.

Så istedenfor at du skal blakke deg helt eller gå konkurs for å få det du ønsker så kan det være lurt å huske på at vi gir deg et solid og godt produkt for en grei pris dette er vårt mål.

Ta gjerne kontakt med oss for å avtale et møte eller høre mer, vi gleder oss til å høre fra deg eller bedriften du representerer.

Nyheter og Aktuelt

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

%d bloggere liker dette: