SE VIDEO: Rapport fra brannen i Vadsø Sentrum

REPORTASJE FRA: VADSØ I dag våknet Vadsøs befolkning opp til nyheten om brann i Vadsø Sentrum. Kl 10:00 informerer busselskapet Boreal sammen med Snelandia at alle bussavganger til Vadsø bussterminal er kansellert grunnet stengt vei å at reisende bes om å benytte andre holdeplasser for å komme seg på bussen. Rapport fra Vadsø Johan Isak Niska…

REPORTASJE FRA: VADSØ

I dag våknet Vadsøs befolkning opp til nyheten om brann i Vadsø Sentrum. Kl 10:00 informerer busselskapet Boreal sammen med Snelandia at alle bussavganger til Vadsø bussterminal er kansellert grunnet stengt vei å at reisende bes om å benytte andre holdeplasser for å komme seg på bussen.

Rapport fra Vadsø

Johan Isak Niska rapporterer fra sentrum ca kl 12:00.

Ber Vadsøs befolkning lukke vinduer

Vadsø kommune har sendt ut meldinger om at alle i Vadsø By må lukke igjen vinduene, da vinden har snudd, det er siste nytt i saken.

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: