Her sto bilen i veikanten: – Undersøkelse av brua

AV JOHAN ISAK NISKA En av bilene til statens vegvesen var Søndag Kveld i veikanten i Tommaselv.ifølge sjåføren av bilen skal det ha vært gjort undersøkelser av brua. Det er god trafikk langs E75 inn mot Vadsø, i bakken ved forsvarets anlegg i Tommaselv kom vegvesen bilen brått på.

AV JOHAN ISAK NISKA

En av bilene til statens vegvesen var Søndag Kveld i veikanten i Tommaselv.
ifølge sjåføren av bilen skal det ha vært gjort undersøkelser av brua.

Det er god trafikk langs E75 inn mot Vadsø, i bakken ved forsvarets anlegg i Tommaselv kom vegvesen bilen brått på.

En av bilene til statens vegvesen var Søndag Kveld i veikanten i Tommaselv. Foto: Johan Isak Niska

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: