Godværet fortsetter ennå litt til

i Vadsø og Varanger har vi i flere dager hatt nydelige dager med sol og fint, å det ser ut som at dette fortsetter hvertfall i dag Mandag, hvis man skal tro Yr.no.

(METEROLOGISK INNSTITUTT): I Finnmark idag Mandag 13.juni ventes det om vestlig bris, liten til stiv kuling på kysten øst for Nordkapp, minkende i ettermiddag. Spredt regn på kysten i vest først på dagen. Kan hende enkelte ettermiddagsbyger på Vidda, utrygt for torden. Ellers opphold og perioder med sol.

Vadsø

Det ser ut som at Vadsø beholder sola hvertfall i dag Mandag og deler av Tirsdagen.

Vardø

Det samme gjelder Vardø, kan også hende det skyer litt til.

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: