Hvordan kan samarbeidet styrkes?: – Vi er opptatt av å hjelpe lag og foreninger med det som trengs

Torsdag 19.mai inviterte den nye kulturpiloten Eva Lisa Robertsen representanter fra lag og foreninger til et drøftings og dialogmøte på Vardø rådhus der de kom sammen til et felles mål om at frivilligheten skal styrkes.

Under møte dukket det mange problemstillinger opp og et spørsmål var Hvordan kan kommunen være med på å styrke frivilligheten i Vardø og Kiberg? Ordfører Ørjan Jensen sa de er avhengig av engasjerte og ildsjeler. 

– Jeg kan jo si litt om det, jeg synes kommunen gjør ganske mye for å bruke midler til å støtte det frivillige arbeidet. Alle i dette rommet er jo ildsjeler å uten dere ildsjeler så hadde Vardø stoppet helt opp.

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: