Kamerateknikker under iFinnmark`s 17.mai sending

17.mai var Niska Produksjon kamerateknikker under iFinnmark.no sin direktessending. Sammen med reporter dokumenterte vi hva som skjedde i Vadsø under nasjonaldagen.  

Prosjekt kategori:

Utfyllende om oppdraget

iFinnmark.no hadde en større direktessending på norges nasjonaldag den 17.05.2022. Her hadde Niska Produksjon ansvar for at vi kom oss på direkte fra Vadsø og fikk dokumentert det som skjedde. Sendingen var i regi av iFinnmark mens kameraføringen ble gjort i det store å det hele av Johan Isak Niska/Niska Produksjon.

Oppgaver som ble utført

  • Forberede direktessendingen
  • Koble opp utstyret
  • Styre kamera
  • Sjekke lyd og annet forefallende

Oppdragsgiver/kunde

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: