Busstreik avblåst

(NRK): Partene ble enige etter forhandlinger 10 timer på overtid. – Vi er glade for at det ble enighet slik at busselskapene fortsatt kan transportere passasjerene til jobb, skole og fritidsaktiviteter på en trygg og miljøvennlig måte, sier administrerende direktør i NHO Transport Jon H. Stordrange til NRK Troms og Finnmark. Som følge av brudd…

(NRK): Partene ble enige etter forhandlinger 10 timer på overtid. – Vi er glade for at det ble enighet slik at busselskapene fortsatt kan transportere passasjerene til jobb, skole og fritidsaktiviteter på en trygg og miljøvennlig måte, sier administrerende direktør i NHO Transport Jon H. Stordrange til NRK Troms og Finnmark.

Som følge av brudd i lønnsforhandlingen for bussjåfører går oppgjøret til mekling hos Riksmekleren. Om meklingen ikke fører til enighet mellom forhandlingspartene innen fristen 06. mai kl. 24:00 var det fare for busstreik i store deler av Finnmark. En eventuell streik ville da gjelde fra arbeidstidens begynnelse lørdag 07. mai.

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: