Fare for busstreik i hele Finnmark

(SNELANDIA): Som følge av brudd i lønnsforhandlingen for bussjåfører går oppgjøret til mekling hos Riksmekleren. Om meklingen ikke fører til enighet mellom forhandlingspartene innen fristen 06. mai kl. 24:00 vil store deler av busstilbudet i Finnmark innstilles som følge av streik. En eventuell streik vil da gjelde fra arbeidstidens begynnelse lørdag 07. mai. Troms Og…

(SNELANDIA): Som følge av brudd i lønnsforhandlingen for bussjåfører går oppgjøret til mekling hos Riksmekleren. Om meklingen ikke fører til enighet mellom forhandlingspartene innen fristen 06. mai kl. 24:00 vil store deler av busstilbudet i Finnmark innstilles som følge av streik. En eventuell streik vil da gjelde fra arbeidstidens begynnelse lørdag 07. mai.

Troms Og Finnmark fylkeskommune avdeling samferdsel opplyser at en streik vil medføre at mange av bussrutene i Finnmark blir innstilt. Dette inkluderer også skolebusser. De sier at reisende må belage seg på å finne alternative framkomstmidler til jobb og skole.

Enkelte ruter vil gå som normalt

Enkelte bussruter vil gå som normalt selv om det blir streik, Snelandia sin hurtigbåt- og ferjetrafikk vil også gå som normalt.

NISKA PRODUKSJON OPPDATERER SAKEN FORTLØPENDE SÅ SNART MERE INFO BLIR OFFENTLIG. HAR DU TIPS I DENNE SAKEN? SEND DINE TIPS PÅ E-POST.

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: