Fotballfest i Vardø: – Gøy å ha Knut Bye Cup tilbake

I dag Lørdag 23.april var det stor fotballfest i Vardø når Knut Bye Cup ble arrangert. Flere lag fra ulike kommuner var tilstedte da fotballfesten gikk av stabelen.

AV JOHAN ISAK NISKA

Det ble folksomt i Vardøhallen denne Lørdagen når Knut Bye Cup endelig var tilbake, Knut Bye Cup er en fotballfest i Vardø hvor lag og fotballgrupper møtes for å konkurrere, å ha det gøy. Fotballfesten har ikke blitt arrangert i Vardø siden 2007 kommer det fram av dommere jeg møter, derfor var det ekstra stas å få cupen tilbake til byen.

FOLKSOMT UTENFOR VARDØHALLEN: Biler og busser sto på rekke utenfor idrettshallen i Vardø denne Lørdag, mange strømmet til for å få med seg at det skjer ting. Bussjåfør Tommy fra Vardø kjørte Vadsølaget Norild til Vardø, han sier det var trangt og at han måtte parkere ved REMA 1000 fordi det var så fult av biler. FOTO: JOHAN ISAK NISKA

Helt fantastisk å være tilbake

Roger Finjord i Norges Fotballkrets var speaker under årets Knut Bye Cup, han forteller at det er utrolig gøy å se at dette endelig er tilbake.

– Helt fantastisk, det er gøy å se så mange fra ulike plasser komme sammen og spille å ha det gøy, det er ikke noe annet enn magisk og utrolig kult.

Finjord har flere ganger vært med under Knut Bye Cup, han har tidligere også spilt selv, men idag var han speaker, en jobb han gjorde utmerket bra, han forteller også i et intervju at han synes det er fint å være tilbake i Vardø.

Roger Finjord i Norges Fotballkrets. FOTO: JOHAN ISAK NISKA

Man kan trygt si at Knut Bye Cup er kommet for å bli, selv om det har vært pause i noen år nå, så er dette en begivenhet som mange setter pris på Roger Finjord forteller avslutningsvis at han gleder seg til å komme tilbake.

– Dette må gjentas, jeg kommer hvertfall tilbake igjen neste år, avslutter Finjord i det han skal til å sette i gang en ny kamp.

Noen andre som også mener dette må gjentas er arrangørene og medarrangørene Gunn Helen Haugen og Lone Bangsund i Vardø IL, de synes Lørdagen har vært minnerik, litt stressende men utrolig gøy.

– Vi har jo holdt på siden kl 08:30 idag så klart vi er litt slitene nå, men dette har jo vært en superfin dag, forteller Gunn Helen og Lone i Vardø IL.

Gunn Helen Haugen og Lone Bangsund i Vardø IL. FOTO: JOHAN ISAK NISKA

Ett svar til “Fotballfest i Vardø: – Gøy å ha Knut Bye Cup tilbake”

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: