Vardø Live 20.04.2022

I dagens program ser vi nærmere på flyrutene i Finnmark for Fylkeskommunen ønsker innspill fra kommunene til regionale flyruter, denne saken ser vi nærmere på. I tillegg tar vi opp spørsmålet «E det vår nu?» Hjertelig velkommen til en 60min lang sending med musikk, nyheter og andre aktualiteter. Intervjuobjekt: Monica Esbensen Intervjuobjekt: Nicklas Kofoed Malin…

I dagens program ser vi nærmere på flyrutene i Finnmark for Fylkeskommunen ønsker innspill fra kommunene til regionale flyruter, denne saken ser vi nærmere på.

I tillegg tar vi opp spørsmålet «E det vår nu?»

Hjertelig velkommen til en 60min lang sending med musikk, nyheter og andre aktualiteter.

Intervjuobjekt: Monica Esbensen

Intervjuobjekt: Nicklas Kofoed Malin

Produsent: Radio Domen

Programleder: Johan Isak Niska

Redigerer: Johan Isak Niska

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: