UKM I VARDØ BLE SUKSESS: – Utrolig flink ungdom vi har

UKM ble Tirsdag arrangert i Vardø, sammen med en dyktig ungdomsgjeng klarte Anne Terese Eriksen å tromme sammen Tirsdagens UKM-arrangement i kultursalen i Vardø.

REPORTASJE AV JOHAN ISAK NISKA

REPORTASJE FRA: VARDØ

I forkant av arrangementet så publiserte Anne Therese Eriksen et lite innlegg på facebook siden HVA SKJER I VARDØ KOMMUNE hvor hun oppfordrer folk å komme.

Mange deltok, Anne Therese Eriksen i Vardø kulturskole fortelle at det er kommet inn 4stk utstilling i form av bilder som ble henget opp. I tillegg sto dansegruppen Ænniti for oppvarmingen til et fantastisk sceneshow.

Hjerte mitt banker for UKM

Etter en nydelig sceneshow møtte jeg Anne Therese for en liten samtale, da kunne hun fortelle at hun har lang fartstid i UKM og at hun er glad for at det nå er i gang igjen etter pandemien.

– Ååå, dette er fantastisk, hjerte mitt banker for UKM og det er så fint å kunne se hva Vardø ungdommen kan finne på, de er super flinke og jeg skulle gjerne ønske flere turte å delta, forteller Eriksen glad.

Intervju med Anne Therese Eriksen, reporter Johan Isak Niska.

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: