UKM VARDØ: Lokalmønstring i Vardø

Denne uka arrangeres UKM flere steder blant annet i Vadsø og Vardø. De er klare for en kort UKM økt i Vardø kultursal før det bærer videre til fylkesfestivalen i Kirkenes. Flinke Ungdommer I forkant av arrangementet så publiserte Anne Therese Eriksen et lite innlegg på facebook siden HVA SKJER I VARDØ KOMMUNE hvor hun…

Denne uka arrangeres UKM flere steder blant annet i Vadsø og Vardø. De er klare for en kort UKM økt i Vardø kultursal før det bærer videre til fylkesfestivalen i Kirkenes.

Flinke Ungdommer

I forkant av arrangementet så publiserte Anne Therese Eriksen et lite innlegg på facebook siden HVA SKJER I VARDØ KOMMUNE hvor hun oppfordrer folk å komme.

– Da er det klart for et kort UKM i Vardø, det er kommet inn 4stk utstilling i form av bilder som henges opp. Ænniti «varmer opp» sceneshowet med 2 danser. Etter det, danser de 2 gruppene som deltar i UKM.

– I år er det meldt på 2 unge arrangører. De skal ikke bare være med å arrangere i Vardø, de skal også arrangere Fylkesfinalen.

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: