Yukidansen 2022: – Dette er en myk start på Yukigassen

REPORTASJE AV JOHAN ISAK NISKA

REPORTASJE FRA: VARDØ

Etter dansingen fikk barnehagen og skoleelever servert Juice og pølser inne på Vardø rådhus, her tok jeg også en liten prat med Vaar Nilsen i arrangement komiteen for Yukigassen 2022. Hun forteller at dette med å danse i Kirkebakken har vært gjort i mange år og markerer starten på Yukigassen hvert år.

– Dette med å danse i elektro krysset er jo en tradisjon som har vært i mange mange år, jeg vet ikke helt når det startet, men da samles vi og Yuki jentene leder ann og folk i alle aldere hiver seg med og det er bare helt fantastisk.

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: