FEM PÅ GATA OM YUKIGASSEN: – VI ER KLARE TIL KAMP

AV JOHAN ISAK NISKA

REPORTASJE FRA: VARDØ

Yukigassen er en snøballkrig-konkurranse fra Japan. Det er i dag årlige turneringer i Sōbetsu, Hokkaidō i Japan, Kemijärvi i Finland og Vardø i Norge, men grunnet korona har ikke yukigassen blitt arrangert på snart 2 år. Men nå er elever og mange andre klare for å kjempe.

Hva synes du om årets Yukigass?

– Vi gleder oss til det starter opp igjen, dette er noe vi har ventet veldig lenge på, vi er klare forteller en lærer fra Vardø Skole som jeg møter for en liten samtale Onsdag formiddag på Vardøhus Festning.

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: