3D scanning og Lyskunst fra Vardø: – Vi har laget en mini kunst festival

REPORTASJE FRA: VARDØ Nå er sola og lyset tilbake. Så hva passer vel bedre enn LYS-KUNST for å få nye krefter? HC Gilje stiller straks ut lys-kunst og annen kunst flere steder i Vardø. Under åpningen av utstillingen i Vardø møtte Niska Produksjon Hans Cristian og pratet litt med han om arbeidet. Fra Torsdag 17.februar…

REPORTASJE FRA: VARDØ

Nå er sola og lyset tilbake. Så hva passer vel bedre enn LYS-KUNST for å få nye krefter? HC Gilje stiller straks ut lys-kunst og annen kunst flere steder i Vardø. Under åpningen av utstillingen i Vardø møtte Niska Produksjon Hans Cristian og pratet litt med han om arbeidet.

Fra Torsdag 17.februar kl. 1800 fram til søndag 20.februar kan man oppleve en del av utstillingen inne i det som skal bli «Oasen» i Fellesskapsdrivhuset. Da kan man gå inntil vinduene og nyte lys-magien på nært hold.

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: