Problemer for bussene: Flere bussavganger innstilt

I dag Fredag er det flere bussavganger som har problemer, både bussavgangene til og fra Vardø, Tana og Kirkenes har hatt startvansker denne fredagen.

 • Rute 64

  TRAFIKKMELDING 18.02.2022 Rute 64 Kirkenes med avgang fra Grasbakken 08:48 er nå 16 minutter forsinket grunnet vær og føreforhold. Vi beklager dette.

 • Rute 64

  TRAFIKKMELDING 18.02.2022 Rute 64 med avgang fra Vadsø Lufthavn 08:22 til Vardø Havn kanselleres grunnet vær og føreforhold. Dette gjelder også returen fra Vardø havn 11:25 til Vadsø Lufthavn. Ruten opptas fra Vadsø Lufthavn 12:34 til Tana Bru. Vi beklager dette.

 • Rute 64

  TRAFIKKMELDING: Rute 64 med avgang 06:24 fra Grasbakken mot Kirkenes forsinket 30 min grunnet stengt vei. Brøytebil er kjørt utfor og sperrer veien. Ytterlig forsinkelse må påberegnes. Vi beklager dette.

Trøblete vær i Øst-Finnmark

I flere dager har det vært ustabilt vær flere steder i Finnmark blant annet på Varangerhalvøya, men denne fredagen er det opphold, men det er ventet dårlig vær utover dagen og mot helga ifølge yr.no.

 • Været Fredag 18.februar

  Finnmark: Øst og nordøst bris, opp i stiv kuling utsatte steder, fra i ettermiddag periodevis sterk kuling på kysten i øst. Skyet og spredt snø fra sør, enkelte snøbyger på kysten.

  Kilde Yr.no

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: