Vardø Live 09.02.2022

Hør en musikk fri versjon av denne ukens Vardø Live sending, lyd opptaket er gitt ut på bakgrunn av et samarbeid mellom side eier Niska Produksjon og Radio Domen.

Om Sendingen

Økt smitte i samfunnet, nå også her i Vardø. Tirsdag ble det målt opp mot 50 smittete personer i Vardø, hva gjør kommunen for å håndtere dette? Jeg tok med mikrofonen og spurte Ordfører Ørjan Jensen, så korona blir et av temaene i dagens sending, men som vanlig blir det nyheter, vær og god musikk fra studio her i Vardø.

Velkommen skal du være 🙂

Medvirkende

Programleder: Johan Isak Niska

Intervjuobjekt: Ordfører Ørjan Jensen

Produsent: Radio Domen

Redigerer: Johan Isak Niska

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: