Vardø Live 02.02.2022

Hør en musikk fri versjon av denne ukens Vardø Live sending, lyd opptaket er gitt ut på bakgrunn av et samarbeid mellom side eier Niska Produksjon og Radio Domen.

Om Sendingen

Vi skal til Honningsvåg i dagens sending og høre en sak fra Radio Nordkapp om at
arbeidsgiverutvalget i Nordkapp kommune skal starte prosessen med å rekruttere ny kommunaldirektør når Stig Kjærvik blir pensjonist. Radio Nordkapp laget en reportasje om dette og den har vi fått tillatelse til å sende på lufta så vi får en utfyllende reportasje derfra. Og som vanlig blir det nyheter, vær og god musikk fra studio her i Vardø.

Velkommen skal du være 🙂

Medvirkende

Programleder: Johan Isak Niska

Omtalt: Ordfører i Nordkapp: Jan Olsen (SV)

Reporter RADIO NORDKAPP: Raymond Elde

Produsent: Radio Domen

Redigerer: Johan Isak Niska

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: