Rasmus Hansson møtte folket i Vardø: – Det er her politikken er

Stortingsrepresentant for MDG Rasmus Hansson besøkte Vardø Tirsdag denne uken for å lytte, snakke og ikke minst oppleve Vardø samfunnet.

AV JOHAN ISAK NISKA

– Jeg er her i Vardø på en vanlig Tirsdag fordi det er her poltikken er og det er hær miljøproblemene er og må løses og jeg og vi er her i dag for å møte folk å gi folk muligheten til å komme med innspill til saker og ting jeg kan ta med videre, forteller Stortingsrepresentant for Miljøpartiet de Grønne Rasmus Hansson.

Hansson besøkte Vardø for å lytte og snakke direkte til folket i byen han mener miljøproblemet er mest synlig.

Og innspill ble det, mellom pizza spising og brusdrikking var det også rom for å snakke direkte til Hansson, noe bystyre representant Arne Borgersen (SP) benyttet anledningen å gjøre.

Borgersen benyttet anledning å spørre om nordområdesatsingen noe Arne Borgersen mener man ser lite av her oppe.

– Jeg tenkte å spørre litt bredt og stort spørsmål nemlig dette med nordområdesatsing, dette ser man lite av, hva er dine tanker om det?

Foto: Johan Isak Niska

Rasmus Hansson svarer:

– Veldig mye av norsk politikk må se nordover for her har vi ressursforankringen vår og for oss i MDG så vil vi jobbe for at flere politikere og dagens regjering skal se fremover.

Hør radiossendingen

Her kan du høre radiossendingen hvor saken ble omtalt

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: