Smitte på Apotek 1 i Vadsø

Vadsø kommune skriver på sine hjemmesider at det har blitt registrert smitte av Covid-19 i tilknytning til Apotek1 i Vadsø. Vadsø kommune ber folk teste seg Alle som har vært innom apoteket fra og med 18. november anbefales om å ha lav terskel for testing ved symptomer.

Vadsø kommune skriver på sine hjemmesider at det har blitt registrert smitte av Covid-19 i tilknytning til Apotek1 i Vadsø.

Vadsø kommune ber folk teste seg

Alle som har vært innom apoteket fra og med 18. november anbefales om å ha lav terskel for testing ved symptomer.

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: