Nettside for Ankerfeste

Prosjekt kategori:

Niska Produksjon har laget internettside for Ankerfeste, prosjektet begynte med at Torill Olsen og Emma Gunnarsson spurte om Niska Produksjon kunne lage en enkel nettside som viste frem hva Ankerfeste var og samtidig kunne være en slags oppslagstavle, omtrent som en nettavis.

Om Ankerfeste

Prosjekt Ankerfeste skal bidra til å gjøre Mehamn og Gamvik kommune enda mer attraktiv for de som bor der og for besøkende.

Dette er et nytenkende prosjekt som kombinerer kunst, kultur og næring for å skape ny giv og bolyst.

Tiltakene som skal utforskes er fundert på kulturminner, mattradisjoner og historie som turistmagneter, fiskevær rent for marin forsøpling, deling av tradisjonskunnskap mellom eldre og unge og alternativ næringsutvikling som vil skape nye arbeidsplasser.

Alt som gjøres i Ankerfeste-prosjektet er i samarbeid med lokalbefolkningen og skal løpende formidles via denne nettsiden og på sosiale medier med bilder, intervju, filmsnutter og fortellinger.

%d bloggere liker dette: