Are`s Julekalender – Episode 01

ENDELIG FØRSTE EPISODE! Hver dag i Jula skal han gi deg julekalender moro, som en liten nedtelling til Jul. Vi følger han gjennom èn episode hver dag fram mot julaften. Med Are Utsi og flere fra Niska Produksjon universet. SE EPISODE 1 NÅ!

Norsk julekalender, med Are Utsi. Hver dag i Jula skal han gi deg julekalender moro, som en liten nedtelling til Jul.

Vi følger han gjennom èn episode hver dag fram mot julaften.

Med Are Utsi og flere fra Niska Produksjon universet.

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: