ARE`S VIDEO VLOGG 01: Velkommen til mitt lille hjem

Niska Produksjon sin nye Sosiale medier ansvarlig Are Utsi har nå tatt kamera og er klare til å ta det i bruk. I denne videoen har han en viktig beskjed. Første gang publisert: 18.08.2022 Opphavsrett: niskaproduksjon © 2022

Niska Produksjon sin nye Sosiale medier ansvarlig Are Utsi har nå tatt kamera og er klare til å ta det i bruk. I denne videoen har han en viktig beskjed.

Første gang publisert: 18.08.2022

Opphavsrett: niskaproduksjon © 2022

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: