Mørket kommer: – Nå må refleksen fram igjen

Enten vi liker det eller ikke så er sommeren snart over og vi går snart over til mørke høstkvelder allerede ser vi i områder at det blir mørkere på kvelden, derfor har jeg nå tatt grep. Kjøpt meg refleksjakke og oppfordrer nå flere til å benytte seg av refleksen.

Det betyr mye

Etter at jeg selv ble sjåfør har jeg sett hvor viktig refleks faktisk er, husker vi hadde glattkjøring og det var plassert ut figurer i veibanen noen var merket med refleks, andre ikke. De med refleks merket jeg godt, de uten var noen ganger umulig å legge merke til å det skremte meg.

Nå skal ikke jeg være noen kjedelig person som skal være streng på dette med refleks, jeg vet det kan være lett å ikke gidde å bruke det, men det er faktisk viktig å det er ikke vanskelig å ta på seg.

HØSTMØRKET BEGYNNER Å KOMME: Flere kvelder på rad nå har jeg kjørt rundt i Vadsø, da opplever jeg mørkere høstkvelder, spesielt nå i det siste. Foto: Johan Isak Niska.

Anbefaler refleksjakke

Nylig kjøpte jeg meg en «refleks jakke» altså en jakke som ser vanlig ut, men som består av refleks jeg ser den gløder i mørket.

Ser ut som en vanlig jakke, men har en spesiell egenskap, lyser opp. Det er umulig å ikke bli sett.

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: