Are Utsi tar over

Han har stått opp fra de døde eller lettere sagt, han har kommet hjem fra en ferie. Fra idag og framover er Are Utsi ansatt som Niska Produksjon sin nye sosiale medier sjef. Han tar derfor over nettsiden og Niska Produksjon sine plattformer. Han har en tydelig plan og ber folk følge med i tiden…

Etter flere år bak kamera i Niska Produksjon forfremmer vi nå Are Utsi, en kjent skikkelse for tidligere og yngre følgere. Are har jobbet med mange av Niska Produksjon sine suksèer blant annet medvirket han i vår podkast Fredagspodden og vår tidligere nyhetsserie NyNytt. Are har etter lang tid bestemt seg for å gå inn i rollen som sosiale medier sjef og tar dermed over ansvaret for innholdet vi sender ut. Are forteller at han gleder seg.

– Nå har det altså vært mye journalistikk og greier her og lite videoer. Jeg skal ta tilbake det Niska Produksjon er kjent for nemlig videoene, det er en oppgave jeg gleder meg til, forteller Utsi som også legger til at han også blir å vlogge en del.

– Ja, jeg er i gang med et nytt prosjekt. Jeg skal begynne med småe videosnutter og film fra hverdagen. Konseptet er spikret og jeg er klar og jeg ber folk følge med på Niska Produksjon sine publiseringer framover for dette blir knall.

Om Are Utsi

Are Utsi er en livlig karakter bosatt i Finnmark, men er opprinnelig fra en plass utenfor og inni en fjord i nærheten av Møre og Romsdal. Men med en Mamma fra Finnmark og en far fra Møre og Romsdal så kan denne mannen kalle seg en innflyttet Finnmarking.

Are har lang fartstid i Niska Produksjon. Han har hatt sine egen serie på 2 sesonger som var veldig populær, han har laget musikk og er godt kameravant.

Niska Produksjon sin nye sosiale medier ansvarlig Are Utsi. Foto: Niska Produksjon – Arkiv

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: