Dette må du vite om du tester positivt for Covid-19 i sommer

Er du så uheldig å teste positivt for korona denne sommeren så må du er det noen ting du må forholde deg til. Hold deg hjemme Helsenorge skriver på sine sider at hvis man er syk med luftveissymptomer, bør man holde seg hjemme til man føler seg frisk. Dersom man likevel velger å ta en…

Er du så uheldig å teste positivt for korona denne sommeren så må du er det noen ting du må forholde deg til.

Hold deg hjemme

Helsenorge skriver på sine sider at hvis man er syk med luftveissymptomer, bør man holde seg hjemme til man føler seg frisk.

Dersom man likevel velger å ta en koronatest, bør man fortsatt holde seg hjemme så lenge man er syk. Dette gjelder uansett om testen er positiv eller negativ. Er man så syk at man trenger legetilsyn, kan legen ta en koronatest.

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: