Ny nettside – Flere muligheter

Helt siden starten av 2022 har Niska Produksjon jobbet for å lage et nytt nettsted, det har blitt noen versjoner opp gjennom men nå er vi fornøyde. Trengte ny nettside Den nettsiden Niska Produksjon hadde tidligere i vår hadde feil og mangler, derfor har vi i lang tid planlagt å kartlagt og nå er vi…

Helt siden starten av 2022 har Niska Produksjon jobbet for å lage et nytt nettsted, det har blitt noen versjoner opp gjennom men nå er vi fornøyde.

Trengte ny nettside

Den nettsiden Niska Produksjon hadde tidligere i vår hadde feil og mangler, derfor har vi i lang tid planlagt å kartlagt og nå er vi veldig glad for at den nye nettsiden er oppe å går.

Flere muligheter

Noe som også er nytt på denne nye nettsiden er at den også virker omtrent som en nettavis.

– Jeg er opptatt av at folk skal kunne finne innholdet de ønsker samt lese og se det på en enkel måte, derfor er denne nye modellen av en nettside et glimrende valg. Nettsiden bygger på et prinsipp om enkelhet, profesjonalitet og kvalitet.

Nettsiden på et tidlig stadium. Foto Johan Isak Niska

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: