NORDKYNFESTIVALEN: – Vi gleder oss

AV JOHAN ISAK NISKA Sommeren nærmer seg, det gjør også festivalene, flere store og små festivaler går av stabelen i år som i fjor, dette gjelder også for Nordkynfestivalen å nå er datoen klar. Datoene for Nordkynfestivalen 2022 blir 21. – 23. juli. dette skriver Nordkynfestivalen på facebook. Mange artister legger turen til Nordkyn Flere artister…

AV JOHAN ISAK NISKA

Sommeren nærmer seg, det gjør også festivalene, flere store og små festivaler går av stabelen i år som i fjor, dette gjelder også for Nordkynfestivalen å nå er datoen klar.

Datoene for Nordkynfestivalen 2022 blir 21. – 23. juli. dette skriver Nordkynfestivalen på facebook.

Mange artister legger turen til Nordkyn

Flere artister kommer til årets Nordkynfestival blant annet gruppa «The Norwegian Creedence» Nordkynfestivalen skriver på Facebook at bandet gleder seg.

– The Norwegian Creedence liker seg godt i Mehamn og ville gjerne komme tilbake. Lørdag 23.juli skal de stå for dansemusikken i teltet, etter 70 80 og 90 talls showet.

Det blir det både latter og dans i festivalteltet under årets festival. Videre i programmet så kan man se på festivalrevyen en revy som avholdes hver eneste festival. Etter denne revyen kan man få en rocka aften når Jan Arild Sørnes spiller.

– Etter at Festivalrevyen har trimmet lattermusklene er det Jan Arild Sørnes & The Elektriske Bandet som skal få liv i rockefoten.

For mere informasjon:

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: