Teste alle landes varslingsanlegg Onsdag 08.juni

Onsdag 8. juni kl. 12.00 skal Sivilforsvaret teste alle landes varslingsanlegg skriver nettavisen iFinnmark.no tirsdag morgen.  Signalet er en nasjonal test for å forsikre seg om at anleggene fungerer som de skal, og det vil dermed høres flere sirener rundt om kring i Finnmark, og resten av landet klokken 12.00.

Onsdag 8. juni kl. 12.00 skal Sivilforsvaret teste alle landes varslingsanlegg skriver nettavisen iFinnmark.no tirsdag morgen. 

Signalet er en nasjonal test for å forsikre seg om at anleggene fungerer som de skal, og det vil dermed høres flere sirener rundt om kring i Finnmark, og resten av landet klokken 12.00.

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: