Snart er Fredagspodden tilbake

Det er en stor glede å kunne presentere at Niska Produksjon sin populære podkast snart er tilbake her på hjemmesiden og på Spotify. Mange har spurt å nå kommer vi endelig tilbake med nye episoder fra 20.mai. Hvis du ikke vet hva Fredagspodden er så er dette en podkast fra Niska Produksjon med nyheter, aktuelle…

Det er en stor glede å kunne presentere at Niska Produksjon sin populære podkast snart er tilbake her på hjemmesiden og på Spotify. Mange har spurt å nå kommer vi endelig tilbake med nye episoder fra 20.mai.

Hvis du ikke vet hva Fredagspodden er så er dette en podkast fra Niska Produksjon med nyheter, aktuelle temaer og gjester. Fredagspodden har som mål å gi deg en fin start på en god helg.

Nye episoder fra 20.mai

De nye episodene skal om mulig ha ennå mer fokus på nyheter og aktualiteter, målet er å ta nyhetene ut av den normale situasjonen å snakke om den slik at alle forstår det. Men selvfølgelig skal vi ha fokus på det som er fredagspodden nemlig den gode praten og fredagsselskapet.

Programleder Johan Isak Niska, Foto: Anne Helene Nergård (VARDØ VGS)

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: