Veiarbeid i Fiskehjellbakken

INNBYGGERINFO FRA VADSØ VANN OG AVLØP Da er entreprenøren i full gang med forberedelser til full utskifting av vann- og avløpsanlegget i Fiskehjellbakken. Det lages en omkjøringsvei i Idrettsvegen, da vi må grave ned en ny vannkumme i kryss Idrettsvegen/Fiskehjellbakken. Dette fordi trafikken og gående skal kunne passere her som før under anleggsperioden. Vi jobber…

INNBYGGERINFO FRA VADSØ VANN OG AVLØP

Da er entreprenøren i full gang med forberedelser til full utskifting av vann- og avløpsanlegget i Fiskehjellbakken.

Det lages en omkjøringsvei i Idrettsvegen, da vi må grave ned en ny vannkumme i kryss Idrettsvegen/Fiskehjellbakken. Dette fordi trafikken og gående skal kunne passere her som før under anleggsperioden.

Vi jobber oss fra Idrettsvegen og oppover Fiskehjellbakken. Det vil være tilgang til Fiskehjellbakken fra Nordsiden, innkjøringen til tidligere Prestelvkiosken.

Prosjektet forventes ferdigstilt august måned, og vi blir kvitt et ledningsstrekk som er i dårlig forfatning og er reparert utallige ganger.

Vi ber alle trafikanter være oppmerksomme og ta hensyn på lik linje som vi prøver å ta hensyn til trafikantene. Det vil bli skilting og sikring av anleggsområdet.

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: