Vardø Tunnelen er i for dårlig stand

NRK Finnmark og Troms skrev på sine nettsider Tirsdag at Vardø-tunnelen (fastlandsforbindelsen mellom Vardø øya og Svartnes) er i så dårlig stand at det kan bli umulig eller altfor dyrt å reparere den. Problemet er blant annet at det er svært dårlig fjell i området. Det kan bli aktuelt å bygge en helt ny tunnel…

NRK Finnmark og Troms skrev på sine nettsider Tirsdag at Vardø-tunnelen (fastlandsforbindelsen mellom Vardø øya og Svartnes) er i så dårlig stand at det kan bli umulig eller altfor dyrt å reparere den. Problemet er blant annet at det er svært dårlig fjell i området. Det kan bli aktuelt å bygge en helt ny tunnel eller en bro. Det avgjøres i løpet av et par år, sier avdelingsdirektør Stein Johnny Johansen i Vegvesenet til NRK.

SKAL VEDTAES I KOMMUNESTYRET

Vardø kommune skal Onsdag 09.feberuar stemme over Vardø Tunnelens skjebne, under kan du se video fra møte den 09.02.2022.

Formannskapsmøte 9.2.2022 (videoen er i regi av Vardø Kommune).

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: