SNART KOMMER VARDØ LIVE TV: Film fra studio under sendingen

Niska Produksjon skal nå starte arbeidet med å kaste seg på media trenden med film fra studio under sending. Sammen med Radio Domen skal det samarbeides om å filme radioprogrammet «Vardø Live» som sendes på Radio Domen hver Onsdag mellom kl 18:00 – 19:00.

AV JOHAN ISAK NISKA

NRK, P4, Radio Rock og andre store aktører har lenge vist bilder videoinnhold fra studio under ulike radiosendinger, sammen skal Niska Produksjon og Radio Domen samarbeidet å følge etter denne trenden.

VARDØ LIVE PÅ TV

Etter planen skal i første omgang dette være et prøveprosjekt for å teste ut konseptet. Men det er snakk om å filme programmet «VARDØ LIVE» som sendes på Radio Domen Onsdager.

Internt i Radio Domen har man lenge snakket om å lage «Radio Domen TV» hvor man filmer og lager enkle direktesendinger og eller videoinnhold som man legger ut på sosiale medier, foreløpig kan man ikke love direktesendinger, men opptak av enkelte radioprogram foreksempel Vardø Live hvor Niska Produksjon stiller med kamera og opptak utstyr og Radio Domen stiller med studio.

INSPIRASJON FRA NRK: Etter planen skal det lages film etter NRK modellen hvor man har kamera i studio under sending slik at man kan se programleder, studio og eventuelle gjester noe programleder i Vardø Live gleder seg til. FOTO: EVA LISA ROBERTSEN (ØSTHAVET) BILDET ER BRUKT MED TILLATELSE.

DELES I SOSIALE MEDIER

Videoene som blir laget skal etter planen deles på Radio Domen sin egen Facebook side og på Niska Produksjon sine plattformer. Og etter planen skal første video fra studio være klar allerede denne uka.

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: