Film av folkemøter

Film av folkemøter i Vardø, Vadsø eller Varanger Niska Produksjon har utstyr og kompetansen som trengs for å få god og tidsriktig kvalitet. Hos oss kjøper du film eller produksjonspakker du kan sette pris på lenge. Vår videograf skyter videomateriale ute på lokasjon eller inne i lokaler eller scene helt opp til 4k videokvalitet. Setter…

Reklamefilm/Scene/konfirmasjon

Vi tar film og gir deg fine videomateriale til for eksempel din Facebook side, nettside eller annet. Vi tar også film i konfirmasjoner, bursdager eller barnedåp.

Ute på lokasjon

Ønsker du å ha video til en reportasje eller kanskje du ønsker en film av butikken eller arbeidsplassen din. Niska Produksjon tar på seg slike oppdrag og kan love film med fin og nydelig kvalitet tett opp til 4K.

Les mer og last ned

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: