Når verden våkner opp igjen Episode 1/5

Norsk dokumentarserie. Premiere! I denne serien treffer vi fem personer som direkte eller indirekte ble påvirket av Covid-19. Idag møter vi student Erika Møller Wormdal som sto midt i det når Norge stengte ned. Med Erika M Wormdal og Johan Isak Niska. (1:5) #tvibitstigen #fornordnorge Medvirkende: Erika Møller Wormdal

Norsk dokumentarserie. Premiere! I denne serien treffer vi fem personer som direkte eller indirekte ble påvirket av Covid-19. Idag møter vi student Erika Møller Wormdal som sto midt i det når Norge stengte ned. Med Erika M Wormdal og Johan Isak Niska. (1:5) #tvibitstigen #fornordnorge

Medvirkende:

  • Erika Møller Wormdal

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: