Trenger ikke grønt lys fra høyere hold: – Nå kan administrasjonen i Troms Og Finnmark oppdeles allerede i desember

NRK skriver at frustrerte ansatte vurderer å slutte hvis det ikke blir fortgang i skilsmissen mellom Troms og Finnmark. Nå mener lederen for fylkesrådet at han har en plan som roer gemyttene. – Det første vi skal gjøre er å begynne å dele opp administrasjonen. Og det er rett og slett for å skape trygghet…

NRK skriver at frustrerte ansatte vurderer å slutte hvis det ikke blir fortgang i skilsmissen mellom Troms og Finnmark. Nå mener lederen for fylkesrådet at han har en plan som roer gemyttene.

– Det første vi skal gjøre er å begynne å dele opp administrasjonen. Og det er rett og slett for å skape trygghet for de ansatte i deres arbeidshverdag, sier fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo til NRK.

Fylkesrådslederen mener derfor den fysiske oppdelingen ikke kan skje før årsskiftet 2024. Det er det samme som regjeringen har lagt opp til.

Administrasjonen kan splittes i desember

NRK skriver videre at Bjørn Ingo Moe sier den politiske lederen i Troms og Finnmark fylkeskommune mener de ikke trenger å vente på at Stortinget gir grønt lys. Han vil starte jobben med splitte fylket allerede i desember dersom fylkestinget sier ja.

– Jeg tror det vil skape mer forutsigbarhet i en krevende situasjon for hele organisasjonen, sier Bjørn Inge Mo.

Ett svar til “Trenger ikke grønt lys fra høyere hold: – Nå kan administrasjonen i Troms Og Finnmark oppdeles allerede i desember”

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: