Dette skjer på nyhetsfronten idag

Dødsulykke på E6 over Sennalandet (NRK:) En person er omkommet etter en trafikkulykke i området Biggas ved E6, drøye to mil nord for Alta. En person er alvorlig skadd, og to personer er lettere skadd. Veibanen er svært glatt. En person funnet i havna i Tromsø (iFinnmark:) Troms politidistrikt sendte klokken 16.04en melding om funn…

Dødsulykke på E6 over Sennalandet

(NRK:) En person er omkommet etter en trafikkulykke i området Biggas ved E6, drøye to mil nord for Alta. En person er alvorlig skadd, og to personer er lettere skadd. Veibanen er svært glatt.

En person funnet i havna i Tromsø

(iFinnmark:) Troms politidistrikt sendte klokken 16.04en melding om funn av en person i havet utenfor sentrum.

Nødetatene er på plass ved kaia like sør for Nerstranda kjøpesenter sør i Tromsø sentrum.

NISKA PRODUKSJON

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: