27.september blir busshverdagen normal igjen

Normal billettering og påstigning fremme på buss fra 27.september

Snelandia og samferdselsavdelingen i fylkeskommunen varslet Torsdag at det fra og med mandag blir muligheter for å gå inn fordøra og det åpnes for normal billettering ved bruk av kontanter varsler de på deres hjemmesider.

Inngang fremme

Det betyr at du nå går inn fordøra når du skal på bussen for å vise billett på mobil eller skyssbevis for skoleskyss. 

Du vil også kunne kjøpe billetter med kort eller kontanter hos sjåføren. 

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: