, ,

Se video: Finnmark av Vardø Damekor

Vardø damekor har i det siste året savnet å kunne dele korsang med vårt kjære publikum. Damekoret har derfor jobbet alternativt og i samarbeid med Niska Produksjon, Kardey media og Vardø lyd gikk de i «studio» og spilte inn sangen Finnmark av Asle Beck.

Arrangert for Vardø Damekor av Hans Stapnes. Nå er resultatet klart og vi håper med dette å kunne glede dere med korsang igjen, tilsatt film fra Vardø, Den muntre by ved Bussesund. Stillbilder fra Ruth Anna Lund. Dirigent Gunhild J. Larsen.

Se musikkvideoen her:

Mer om prosjektet

I sommer har Niska Produksjon og Kardey Media samarbeidet med Vardø Damekor om å lage en musikkvideo.

Prosjektet begynte med at Vardø Damekor kontaktet Niska Produksjon om mulig samarbeid om å lage en musikkvideo som viser Vardø og omegn. Niska Produksjon så fort at dette prosjektet ble litt stort så Niska Produksjon startet raskt et samarbeid med Kardey Media/v Chand Deep Kardey.

Viktige personer i Prosjektet

NavnRolle i prosjektet
Veronica SørensenKontaktperson og prosjektleder (Vardø Damekor)
Chand Deep KardeyDronefotograf (Kardey Media)
Jan Einar HansenLyd og Lydetterarbeid (Vardø Lyd)

Niska Produksjon arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Vi har også et internt regelverk som sier at alt innhold på våre plattformer er kopirettslig beskyttet og er ikke tillatt kopiert uten avtale mellom bruker og daglig leder.

%d bloggere liker dette: