Se video: Finnmark av Vardø Damekor

Vardø damekor har i det siste året savnet å kunne dele korsang med vårt kjære publikum. Damekoret har derfor jobbet alternativt og i samarbeid med Niska Produksjon, Kardey media og Vardø lyd gikk de i «studio» og spilte inn sangen Finnmark av Asle Beck.

Arrangert for Vardø Damekor av Hans Stapnes. Nå er resultatet klart og vi håper med dette å kunne glede dere med korsang igjen, tilsatt film fra Vardø, Den muntre by ved Bussesund. Stillbilder fra Ruth Anna Lund. Dirigent Gunhild J. Larsen.

Se musikkvideoen her:

Mer om prosjektet

I sommer har Niska Produksjon og Kardey Media samarbeidet med Vardø Damekor om å lage en musikkvideo.

Prosjektet begynte med at Vardø Damekor kontaktet Niska Produksjon om mulig samarbeid om å lage en musikkvideo som viser Vardø og omegn. Niska Produksjon så fort at dette prosjektet ble litt stort så Niska Produksjon startet raskt et samarbeid med Kardey Media/v Chand Deep Kardey.

Viktige personer i Prosjektet

NavnRolle i prosjektet
Veronica SørensenKontaktperson og prosjektleder (Vardø Damekor)
Chand Deep KardeyDronefotograf (Kardey Media)
Jan Einar HansenLyd og Lydetterarbeid (Vardø Lyd)
%d bloggere liker dette: